Bine ati venit!

Firma BRADO INDUSTRY se ocupa cu  executia de  izolatii termice,silozuri si sere modulare -structuri metalice(parti componente acoperisuri),confectii inox,gratare metalice, containere si rafturi metalice,izolatii termice la conducte si rezervoare,tubulatura de ventilatie, balustrade si confectii din inox.

Oferim cea mai buna calitate,preturi excelente si garantia ca veti fi multumiti.Asteptam colaborarea cu dumneavoastra!

In functie de rezultatul dorit de client, structurile metalice pot servi la construcţia unorhale metalice sau hale agricole pentru spatii de depozitare, pentru birouri de orice tip, pentru piete agroalimentare, pentru spatii de productie, sali de sport. Se pot realiza constructiimetalice si constructii industriale precum grajduri, hambaruri, ferme, si alte constructii de acest gen.

Suntem onorati sa va raspundem la toate intrebarile si suntem convinsi ca colaborarea noastra va fi una de succes.

Experienţa pe care am acumulat-o proiectând structuri metalice, ne-a ajutat să identificăm soluţii constructive care, pentru anumite situaţii date, conduc la un raport calitate-preţ foarte bun. Astfel, în prezent, proiectăm două tipuri de structuri pentru hale metalice.

Suntem preocupati de realizarea unor proiecte care pe langa satisfacerea cerintelor de siguranta din normative sa conduca si la consumuri reduse de materiale, aceasta implicand in final costuri reduse de executie

 

 

Sc Brado Industry Srl
Str .Trandafirilor Nr 8/57
Localitatea. Onesti
Jud. Bacau
Administrator: Bontas Dorel
Administrator: Bontas Simona

Tel: 0234 315 567

Tel :0745048125

Tel :0744529251
 
Fax: 0234 314 624

 

email: bradoind@yahoo.com
 

 

 

 

Ultimele cautari

::